Als we ergens trots op mogen zijn in Noord-Limburg, dan is het wel onze maakindustrie. Veel bedrijven in onze regio genieten Europese of zelfs wereldwijde bekendheid vanwege hun unieke producten of bijzondere innovaties. Noord-Limburg heet niet voor niets het ‘land van de makers’. De roep om arbeidskrachten in deze sector is al jaren hoorbaar; de krapte evident. En de aanwas van nieuw talent is te beperkt om de groeiende vraag te kunnen beantwoorden.

Een open blik als ondernemer

WerkgeversServicepunt Noord-Limburg verruimt je blik op de arbeidsmarkt en staat voor je klaar met innovatieve, niet alledaagse oplossingen om een bijdrage te leveren aan de capaciteitsvraag van vandaag en de toekomst. Maar we vragen ook wat van jou! Want om samen te werken aan creatieve personeelsoplossingen, is een open blik van jou als ondernemer noodzakelijk. Kijk je verder dan een opleiding of werkervaring? Zijn kansrijke werkzoekenden uit andere doelgroepen bij jou welkom? Ben je bereid om te investeren in nieuw talent? Dan ondersteunen we je graag.

Hoe wij dat doen?

  • Door volgens het principe van ‘bedrijfsadvies inclusieve arbeidsorganisatie’ te adviseren bij het herorganiseren van werkprocessen. Zo dragen we er niet alleen aan bij dat jouw bedrijf efficiënter werkt maar bevorderen we ook de inclusie.
  • We bekijken samen met jou de medewerkerstevredenheid. Want tevreden medewerkers zijn immers loyale medewerkers.
  • Samen ontwikkelen we campagnes voor jouw bedrijf of voor de sector.
  • We ontwikkelen een praktisch opleidingsprogramma om mensen die nog niet eerder in de maakindustrie werkten, klaar te stomen voor een baan als CNC-frezer, -draaier, lasser of operator.
  • We brengen relevante partijen bij elkaar en informeren je over subsidies en andere regelingen.
  • We investeren in scholing op de werkvloer, denk bijvoorbeeld aan taalcursussen.

Hebben we je aandacht geprikkeld en wil je weten hoe we onze beloften waarmaken? Hieronder vind je een aantal mooie verhalen. En wil je nu een keer persoonlijk met onze adviseurs in de Maakindustrie doorpraten? Bel ons dan voor een afspraak.

Accountmanagers Maakindustrie

naar alle contactpersonen
Ingrid Peeters
Adviseur Werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Steef Roufs
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Sandra Yeardley
Adviseur werkgeversdiensten SROI gemeente Venray
Yvonne van Loenhout
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Monique Muijsers
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Sjoerd Hekkens
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Chantalle Franken
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Jessica de Greef – van Tol
Adviseur werkgeversdiensten gemeente Venlo