Een schone werkomgeving, fraai bijgewerkte tuin of goed functionerende installaties… Het is als bedrijf je visitekaartje richting gasten, patiënten of klanten. Maar veel grote organisaties besteden hovenierswerkzaamheden, beveiliging, schoonmaak of onderhoud uit aan externe dienstverleners zoals jouw bedrijf. En daarmee hebben je medewerkers een belangrijke – maar vaak onzichtbare – taak. Maar net als in zoveel andere branches, kampt ook de facilitair- en groensector met een structureel personeelstekort. En juist omdat bedrijven in deze sector heel veel andere ondernemers ontlasten, is dat is niet alleen jouw eigen probleem, maar dat van de hele maatschappij!

Slimme personeels oplossingen

In nauwe samenwerking met jou als ondernemer, verzorgt WerkgeversServicepunt Noord-Limburg werving en selectie. Wij hebben veel ervaring met het zoeken en vinden van de juiste krachten voor facilitair- en groenbedrijven. We kijken anders naar de markt en komen met slimme personeelsoplossingen voor nu én de toekomst. Maar het behouden van personeel is een veel grotere uitdaging. En daar kom jij als ondernemer om de hoek kijken. Want goed werkgeverschap zorgt voor blij personeel dat loyaal en trouw is aan jouw bedrijf.

Hoe we dat doen?

  • We kijken bij de werving en (voor)selectie naar personen en eigenschappen in plaats van naar cv’s.
  • We adviseren je over het herorganiseren van taken of processen, waardoor nieuwe functieprofielen ontstaan.
  • We laten kansrijke werkzoekenden zoals statushouders of zij-instromers op originele manieren kennis maken met de branche en werkzaamheden.
  • In samenwerking met regionale opleiders combineren we leren en werken (in de praktijk), bijvoorbeeld door cursussen of scholing aan te bieden.
  • We verstrekken informatie.
  • We trekken een ander publiek aan met campagnes en communicatie.
  • We gaan met jou in gesprek over wat goed werkgeverschap is en wat jij eraan kunt doen om jij personeel te behouden.

Heb jij een openstaande facilitair- of groenvacature? Schroom dan niet om contact op te nemen met WerkgeversServicepunt Noord-Limburg. In een vrijblijvend gesprek bekijken we graag de mogelijkheden voor jouw organisatie! Van tevoren eerst inlezen? Bekijk dan onze andere opdrachtgevers uit deze sector.

Accountmanagers Facilitair & groen

naar alle contactpersonen
Sandra Yeardley
Adviseur werkgeversdiensten SROI gemeente Venray
Carol Goossens
Adviseur werkgeversdiensten gemeente Venlo
Marion Brouwers
Adviseur werkgeversdiensten gemeente Venlo
Sjoerd Hekkens
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Esther Apeldoorn
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg