WerkgeversServicepunt Noord-Limburg is een totaaladviseur op het gebied van personeel. Onze dienstverlening gaat veel verder dan werving en selectie alleen. We vullen niet alleen vacatures in, maar geven ook bedrijfsadvies, informeren over actualiteit en bieden opleidingen en cursussen aan. Ook werken we nauw samen met diverse partners. Bijvoorbeeld organisaties, subsidieverstrekkers, overheden of andere relevante partijen. Maar bovenal werken we samen met jou als ondernemer. Want alleen door elkaars open blik, ideeën en kwaliteiten te combineren, kunnen we tot creatieve personeelsoplossingen komen.

Persoonlijke personeelsoplossingen
In zee gaan met WerkgeversServicepunt Noord-Limburg is een garantie voor maatwerk. Want geen bedrijf is hetzelfde en dat vraagt om een persoonlijke en specifieke personeelsoplossing. Onze accountmanagers zijn allemaal gespecialiseerd in een specifieke sector of doelgroep en helpen je graag verder. We onderdsteunden al veel ondernemers (groot én klein) met creatieve oplossingen voor hun capaciteitsvraag. Denk aan de gezamenlijke organisatie van een evenement om jongeren te enthousiasmeren voor een specifieke sector of het samen opzetten van een campagne om bijvoorbeeld statushouders of zij-instromers te bereiken. Ook gaan we graag met jou aan tafel om bedrijfsprocessen door te nemen, want misschien we functies wel slim herorganiseren zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe taken. Contact leggen met opleiders om gezamenlijke cursussen of scholingsmogelijkheden aan te bieden behoort tevens tot onze dienstverlening, net als het delen van kennis over bijvoorbeeld subsidies of regelingen.

Diversiteit en inclusie
Een samenwerking met WerkgeversServicepunt Noord-Limburg zorgt ervoor dat diversiteit en inclusie vaste thema’s worden binnen je bedrijf. We laten je anders kijken naar werk en medewerkers. En natuurlijk is het ook een innovatieve manier van omgaan met krapte op de arbeidsmarkt, want het levert betrouwbaar personeel voor nu én de toekomst! Heeft jouw organisatie openstaande vacatures die jullie maar niet ingevuld krijgen? Kun jij altijd wel gekwalificeerd personeel gebruiken? Start je een nieuwe vestiging en heb je veel mankracht in één keer nodig? Of ben je op zoek naar die ene topper? Neem dan contact op met ons op en samen zoeken we naar mogelijkheden om tegemoet te komen in jouw personeelsvraag.

Onze samenwerkingspartners

Meer weten over WerkgeversServicepunt Noord-Limburg?

Wij zijn hét aanspreekpunt voor al jouw personeelsvragen.

Neem contact met ons op