Werving en selectie is altijd maatwerk. Voor de mkb’er om de hoek is die ene gekwalificeerde vakkracht de oplossing voor zijn steeds groter wordende zaak, terwijl dat forse bedrijf op het industrieterrein doorlopend nieuw personeel kan gebruiken. Krapte op de arbeidsmarkt is overal, maar de oplossing ervoor is per sector, branche of bedrijf compleet verschillend.

Gespecialiseerde accountmanagers per sector

Daarom werken wij binnen het WerkgeversServicepunt Noord-Limburg met accountmanagers die gespecialiseerd zijn in een specifieke sector. Het grote voordeel daarvan is dat zij hun kennis en ervaring van de branche inzetten om de werving- en selectie voor jouw bedrijf op een specifieke manier aan te pakken. Zij weten wat wel -of juist niet- werkt. Samen met jou kijken we op een andere manier naar de markt en door het gesprek aan te gaan komen we tot innovatieve manieren om aan jouw capaciteitsvraag te voldoen.

Naast reguliere werving en selectie (de juiste persoon zoeken bij een openstaande vacature) zijn er nog tal van mogelijkheden om personeel aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan een campagne met branchegenoten om zij-instromers te enthousiasmeren voor de sector of de organisatie van een evenement om veel potentiële medewerkers ineens te bereiken. Maar ook bedrijfsadvies heeft toegevoegde waarde, want soms kun je door taken slim te herorganiseren, mensen op een meer passendere functie plaatsen. Investeren in (praktijk)opleidingen en cursussen behoort tevens tot de mogelijkheden. Zo wordt iemand in rap tempo klaargestoomd om aan de slag te gaan. Naast dat dit je gekwalificeerde, passende en betrouwbare collega’s oplevert, leert het je als bedrijf ook met een open blik naar de arbeidsmarkt te kijken. Want samenwerken met WerkgeversServicepunt Noord-Limburg betekent niet alleen maar medewerkers werven. Het gaat veel verder dan dat! Je kiest bewust voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer en neemt daarbij een belangrijke maatschappelijke rol in.

 

 

Werving en selectie door Werkgevers Servicepunt Noord-Limburg.

Onze gespecialiseerde accountmanagers zetten hun kennis en ervaring van jouw sector graag in om werving- en selectie voor je bedrijf op een specifieke manier aan te pakken.

Neem contact met ons op