De Noord-Limburgse agro- en foodwereld staat niet stil. Sterker nog; de sector groeit al jaren, loopt voorop in automatisering, garandeert innovaties, ontwikkelt nieuwe producten en sommige bedrijven zijn zowaar wereldspelers.  Maar zelfs met vakgerichte opleidingen in de buurt en een paradepaardje als Brightlands om de hoek, is het personeelstekort in de agro- en foodbranche moeilijk op te lossen.

Blijvend voorzien in jouw personeelsvraag

Samen met WerkgeversServicepunt Noord-Limburg kun jij daar verandering in brengen. We gaan op strategisch niveau in gesprek en zoeken naar een verschillende invalshoeken om blijvend te voorzien in jouw personeelsvraag. We zetten onze gezamenlijke creativiteit in om enerzijds nieuwe mensen te werven voor je bedrijf en anderzijds huidige medewerkers te boeien en te binden, waardoor duurzame inzetbaarheid ontstaat. Dat doen we als WerkgeversServicepunt bijvoorbeeld door verbindingen te leggen, informatie te delen of de mogelijkheden van seizoensgebonden doorstroming naar andere bedrijven te onderzoeken. Ook bieden we een eerlijke kennismaking met de sector aan. Want wij laten graag zien dat het achterhaalde beeld van zware werkomstandigheden, conservatieve systemen en arbeidsmigranten plaats heeft gemaakt voor een eigentijds imago.

Hoe wij dat doen?

  • We delen vernieuwende inzichten met betrekking tot werving en selectie.
  • We laten de moderne en positieve kanten van de sector zien. Want ondernemers in de glastuinbouw, hoveniers, kwekers, veehouders, medewerkers en landbouwers hebben zoveel in hun mars! Ze zijn trots op wat ze doen en staan vooraan als het om ontwikkeling en innovatie gaat.
  • We gaan met je in gesprek en kijken waar het capaciteitspotentieel voor jouw bedrijf ligt.
  • We stimuleren verbindingen tussen overheid en organisaties en weten de weg in subsidieland.
  • In samenwerking met ons Leerwerkloket en regionale opleiders voorzien we in cursussen of taallessen op de werkvloer.
  • We werken samen met je vertrouwde uitzendbureau, als daar behoefte aan is.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend down to earth gesprek. Bekijk hieronder eens de verhalen van andere ondernemers in de sector, velen gingen je al voor!

Accountmanagers Agro & food

naar alle contactpersonen
Sandra Yeardley
Adviseur werkgeversdiensten SROI gemeente Venray
Carol Goossens
Adviseur werkgeversdiensten gemeente Venlo
Cindy Vernes
Senior adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Monique Muijsers
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Sjoerd Hekkens
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Jessica de Greef – van Tol
Adviseur werkgeversdiensten gemeente Venlo