Noord-Limburg is al jaren een van dé logistieke hotspots van Nederland en zelfs Europa. Door de strategische ligging kozen veel logistieke spelers – groot en kleiner – de afgelopen jaren ervoor zich te vestigen in onze regio. En allemaal hebben ze arbeidskrachten nodig. Echte doeners, maar door de robotisering in toenemende mate ook denkers. We weten: geen sector zo dynamisch en tegelijkertijd grillig als de logistiek.

Goed werkgeverschap is belangrijker dan ooit

WerkgeversServicepunt Noord-Limburg helpt jou met slimme personeelsoplossingen om enerzijds wendbaar te blijven en anderzijds te bouwen aan een solide basis van arbeidskrachten voor nu én de toekomst. Maar daarin heb jij als ondernemer ook een rol. Goed werkgeverschap is in deze tijd van concurrentie op de arbeidsmarkt namelijk belangrijker dan ooit. Want je wil personeel niet alleen werven, maar vooral ook behouden!

Hoe we dat doen?

  • We onderzoeken de mogelijkheden om taken slim te herorganiseren, zodat ieders talenten optimaal worden benut en processen worden gestroomlijnd.
  • We ontwikkelen -in samenwerking met regionale opleiders- slimme leerwerktrajecten, zodat de in- en doorstroom van medewerkers wordt geborgd.
  • We initiëren nieuwe projecten om speciale doelgroepen zoals statushouders of zij-instromers te enthousiasmeren voor een baan in de sector.
  • Indien gewenst werken we samen met professionals binnen jouw organisatie of jullie vertrouwde flexpartner(s), ieder met onze eigen expertise.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je een aantal mooie voorbeeldcases. En wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze experts in transport & logistiek.

Accountmanagers Logistiek & transport

naar alle contactpersonen
Ivo de Beer
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Yvonne van Loenhout
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Robin Craenen
Adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg
Sandra Yeardley
Adviseur werkgeversdiensten SROI gemeente Venray