WerkgeversServicepunt Noord-Limburg biedt inclusieve werkgevers de Harrie Helpt training aan, omdat juiste ondersteuning op de werkvloer essentieel is voor een succesvol traject. Harrie staat voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. In de tweedaagse training worden medewerkers opgeleid tot succesvolle begeleiders. Na het verkrijgen van informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden of tools én het uitwisselen van ervaringen en ideeën, zijn zij de ideale collega voor iemand met een arbeidsbeperking.

De Harrie Helpt training is bestemd voor mensen die dagelijks op de werkvloer leiding en/of begeleiding geven aan medewerkers die een afstand tot werk hebben. Deze training is niet bedoeld voor medewerkers van intermediaire organisaties en externe coachingsorganisaties.

Data 2024

  1. Dinsdag 13 februari en woensdag 20 maart
  2. Woensdag 17 april en woensdag 26 juni
  3. Donderdag 29 augustus en donderdag 26 september
  4. Donderdag 10 oktober en donderdag 7 november

Kosten
De tweedaagse Harrie Helpt training kost € 605,- per deelnemer. Om zoveel mogelijk bedrijven de kans te geven om Harries op te leiden, geldt een maximum van één deelnemer per bedrijf, per trainingsdag. Wil je meer collega’s laten meedoen? Verspreid de aanmeldingen dan over meerdere datums. WerkgeversServicepunt Noord-Limburg vergoedt voor de eerste vier deelnemers per organisatie de deelnamekosten. Met andere woorden: je kunt vier medewerkers gratis laten deelnemen. Vanaf een vijfde deelnemer betaal je 50% van de trainingskosten zelf: je betaalt dan €302,50. Vanaf de zesde deelnemer betaal je zelf de volledige kosten van € 605,-.

Is een deelnemer verhinderd? Je mag altijd een vervanger sturen. Bij afmelding binnen vijf werkdagen voor de training, brengen we de volledige trainingskosten (€ 605,-) in rekening.

Aanmelden
Heb je interesse in de Harrie Helpt training? Vul het aanmeldformulier in en wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Harrie Helpt training

Aanmelden voor de tweedaagse training tot succesvolle begeleider

Wil je jouw medewerkers opleiden tot succesvolle begeleiders?

Laat ze dan de tweedaagse Harrie Helpt training volgen!

Contact

Accountmanagers Harrie Helpt training

naar alle contactpersonen
Cindy Vernes
Senior adviseur werkgeversdiensten UWV Noord-Limburg

Specialisatie: Regionale arbeidsmarktinformatie, agro & food, groen, zakelijke dienstverlening, ICT, onderwijs & overheid, inclusieve arbeidsorganisatie

Sandra Yeardley
Adviseur werkgeversdiensten SROI gemeente Venray

Specialisatie: Inclusieve arbeidsorganisatie, participatiewet en WSW, loonwaarde expert

Marion Brouwers
Adviseur werkgeversdiensten gemeente Venlo

Specialisatie: Harrie Helpt training

Emilia Saelmans
Accountmanager Gemeente Peel en Maas

Specialisatie: Bemiddeling statushouders