Een vakantiepark of hotel schoonmaken is een hele operatie: in korte tijd moeten bergen werk worden verzet. Bij die uitdaging ondersteunt het WerkgeversServicepunt Noord-Limburg dienstverlener CSU op verschillende locaties in de regio.

CSU
Alle informatie die wordt gedeeld in deze video staat ook in de tekst op deze pagina.

Fred van Laar, project manager CSU

“Op maandag en vrijdag is het spitsuur voor ons op Landal De Lommerbergen. Dit zijn wisseldagen: voor de ene groep gasten zit het verblijf op het park erop en een nieuwe lichting gasten arriveert. Op zo’n dag maken we ongeveer 500 bungalows schoon. We zijn eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Daarom vind ik de samenwerking met het WerkgeversServicepunt zo fijn. Als ze een geschikte kandidaat voor ons hebben, nemen ze meteen contact op. De lijntjes zijn kort en dat werkt heel goed voor ons. Zo hebben we de afgelopen jaren al veel goede mensen aan ons kunnen binden.”

Mendy Koks, Objectleider CSU

 

“Op Klein Vink is CSU verantwoordelijk voor de schoonmaak van het Thermaalbad, de bungalows op het vakantiepark en het Parkhotel. Onlangs hebben we via het WerkgeversServicepunt een dame aangenomen die nogal sceptisch was. Vooral de tijdsdruk vond ze spannend. Maar dankzij de goede begeleiding voelt ze zich nu als een vis in het water. Voorheen werkten we met andere instanties, maar niet altijd naar tevredenheid. Het WerkgeversServicepunt Noord-Limburg maakt het verschil door de directe en snelle contacten.”

"WerkgeversServicepunt Noord-Limburg maakt het verschil door directe en snelle contacten."