Fons Rutten – eigenaar van Rutten Truck Service – vindt het vinden van goede medewerkers een uitdaging. Via het WerkgeverServicepunt kwam hij in contact met statushouder Ibrahim. En dat bleek een verdomd goede match.

Rutten Truck Service
Alle informatie die wordt gedeeld in deze video staat ook in de tekst op deze pagina.

Werkgever Fons, eigenaar Rutten Truck Service

“Het is moeilijk om aan goede technische mensen te komen. Je krijgt hier vieze handen, dat hoort nu eenmaal bij het vak. Hetzelfde geldt eigenlijk voor onze wasstraat. De mensen die we zoeken hoeven niet hooggeschoold te zijn, maar ze moeten wel van aanpakken weten. Na een inventarisatie van onze wensen en behoeften, stelde het WerkgeversServicepunt Noord-Limburg Ibrahim voor. ’t is een ontzettende fanatieke en loyale werknemer: hij is vriendelijk, ontzettend collegiaal en werkt hard. Zo zou ik nog meer medewerkers kunnen gebruiken.”

Werknemer Ibrahim, medewerker wasstraat en werkplaats

“Met mijn vrouw ontvluchtte ik enkele jaren geleden een oorlogsgebied. Eenmaal in Nederland wilde ik maar één ding: werken! In eerste instantie heb ik via de Gemeente Bergen een jaar als vrijwilliger gewerkt. Erie Loman – mijn contactpersoon – bracht me in contact met Fons. Ik had meteen een goede indruk van het bedrijf: leuk werk, goede collega’s en een fijne baas. Nu werk ik vooral in de wasstraat en af en toe in de werkplaats. Ja, dat bevalt goed.”

 

"Ik had meteen een goede indruk van het bedrijf: leuk werk, goede collega’s en een fijne baas."
Het is een ontzettende fanatieke en loyale werknemer: hij is vriendelijk, ontzettend collegiaal en werkt hard. Zo zou ik nog meer medewerkers kunnen gebruiken.
Fons Rutten
eigenaar van Rutten Truck Service