WELKOM IN DE HORECA! Met die zin nodigden vijf heel uiteenlopende horeca-werkgevers in Noord-Limburg potentiële medewerkers uit voor het project WellDone. Het doel? Zij-instromers, statushouders en omscholers enthousiasmeren voor het horecavak met uiteindelijk een oplossing voor het personeelsprobleem als resultaat. WellDone is een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Limburg en gaf gemotiveerde mensen de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak te leren in de praktijk.

WELKOM IN DE HORECA! Met die zin nodigden vijf heel uiteenlopende horeca-werkgevers in Noord-Limburg potentiële medewerkers uit voor het project WellDone. Het doel? Zij-instromers, statushouders en omscholers enthousiasmeren voor het horecavak met uiteindelijk een oplossing voor het personeelsprobleem als resultaat. WellDone is een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Limburg en gaf gemotiveerde mensen de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak te leren in de praktijk. Een opleiding of relevante werkervaring was niet nodig, deelnemers leerden het vak in de praktijk.

Meer informatie over regelingen en subsidies?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We geven je graag persoonlijke toelichting, afgestemd op jouw situatie.

Neem contact met ons op

Stap voor stap
Na aanmelding vindt een selectieprocedure plaats op basis van motivatie en een kennismakingsgesprek. Vervolgens leren de potentiële medewerkers door tien masterclasses welke werkzaamheden er allemaal voorkomen in de horeca en hoe divers het vak is. Na afloop van de masterclasses volgt direct een praktijkstage bij een ondernemer naar keuze. En als dat van beide kanten bevalt, wordt het verkorte leer-werktraject beloont met een contract van minimaal zes maanden.

Meer informatie
Wil je meer weten over WellDone? Kijk dan eens op de website die destijds speciaal voor het project is ontwikkeld.

Meer informatie over WellDone?

Neem contact met ons op!

Contact